All-In living Home

What's new @ All-In Living?

Wat houdt ons momenteel nou zoal bezig? Welke projecten lopen er en wat kunnen wij vertellen op het gebied van design-nieuws? Dat zijn precies de vragen waarom wij onze nieuwsbrief versturen. Afgelopen maand hebben wij iets nieuws geïntroduceerd. All-In living laat haar creativiteit de vrije loop en ontwerpt interieurs voor zeer interessante personen. En het fijne hieraan is dat wij  h e l e m a a l  zelf kunnen bepalen voor wie wij dat doen en wij kunnen dus ook onze fantasie erop los laten hoe zo’n interieur er uit moet komen te zien. De eer voor de aller eerste keer was aan… Lidewij Edelkoort! Wij schreven natuurlijk ook een stukje begeleiding bij het moodboard..

Het design team van All-In Living heeft haar hersenen gekraakt over de look & feel die bij de excentrieke vrouw Lidewij Edelkoort past. Design speelt een grote rol in haar leven en wij vinden dan ook dat dit een vooraanstaande plek in haar interieur moet krijgen. Edelkoort is zéér anti massa productie en milieu vervuiling, dus alle producten zijn verantwoord of vintage. Alles verteld een verhaal en is zeer zorgvuldig uitgekozen. Verder is het ‘overall gevoel’ rustgevend, zen en luchtig. Niks is schreeuwerig of overheersend, wij denken aan een Japanse vibe. Beelden spreken meer dan duizend woorden, dus Lidewij, we hebben een moodboardje voor je gemaakt ;)

---

MDCK geopend door Prinses Beatrix

In onze vorige nieuwsbrief vertelden wij al over ons ontwerp voor het MDCK. Vandaag is het centrum officieel geopend door Prinses Beatrix. Helaas worden zo'n 190.000 kinderen jaarlijks in Nederland mishandeld en het is voor ons dan ook een grote eer om een bijdrage te mogen leveren aan dit centrum. Door middel van het interieur hopen wij de kinderen een warme en veilige plek te bieden. Wij gaan uiteraard nog professionele foto's maken van ons interieur, maar wij wilden jullie onderstaande sneak preview niet onthouden.

---

Kantoor Handel Amsterdam

Het al enige tijd geleden dat wij het interieur en de grafische vormgeving voor Handel Amsterdam hebben opgeleverd, maar inmiddels hebben wij ook de foto's om het met jullie te kunnen delen! Handel Amsterdam is één van de grootste en meest spraakmakende projecten uit ons portfolio. Ver voor de start van de bouw van deze kantoorvilla op de Zuidas van Amsterdam waren wij al betrokken bij het project. We hebben meegedacht over elk aspect en daardoor hebben we het geheel eigen kunnen maken. Het begon met de naam (Handel) die wij hebben bedacht voor dit pand, daarna hebben wij de interieurarchitectuur, grafische vormgeving en styling van alle publieke ruimtes op ons genomen (restaurant, aorta en de vergaderkamers). Niet alleen het concept van de naam is door ons ontwikkelt, maar wij hebben ook een adviserende rol gehad voor de invulling van dit pand. Wij geloven er sterk in dat ‘Het Nieuwe Werken’ steeds belangrijker gaat worden in de zakelijke markt en hier is dan ook ruimte voor gecreëerd bij Handel Amsterdam. Hiervoor hebben wij een kantoorruimte ingericht voor flexwerkers, maar ook het restaurant en de gezamenlijke hal (Aorta) is ingericht op bezoekers die op laptop/ tablet willen werken. Voor het designteam van All-In Living werkt het altijd erg prettig als we naast het interieur ook de grafische vormgeving voor een project mogen ontwikkelen, hierdoor kunnen wij deze twee designs naadloos in elkaar over laten vloeien. Dat het interieur is geslaagd bleek uit de aanvragen van de ‘inwoners’ (de gevestigde bedrijven) uit het pand. Na het ontwerp voor de algemene ruimtes zijn wij benaderd door Patriza, Servoy en Waterline Capital om voor deze kantoren ook het interieur te ontwerpen. Bekijk de foto's van het interieur voor Handel Amsterdam op onze website.

---

Bloggen en Vloggen

All-In Living is niet alleen gek op bloggen, sinds kort hebben wij ook het vloggen ontdekt. Hiermee geven wij jullie een inkijkje in het dagelijkse reilen en zeilen op het All-In Living kantoor. De eerste 'aflevering' is van de maand oktober en daarin nemen we jullie mee naar een start-bouw-borrel, een cursus hier op kantoor, een fotoshoot bij een van onze projecten en nog veel meer. Maar naast onze vlogs is er nog veel meer op ons Youtube kanaal te zien.

Eerder deze week waren Myriam en Merel op de bouwplaats van Niverplast om de locatie te bezichtigen en de laatste presentatie te geven. Daar hoort natuurlijk een bouwplaats-foto bij met een van onze opdrachtgeefsters.

#LETSCONNECT: