All-In living Home

Oktober Woonmaand

Oktober is ooit tot dé woonmaand gebombardeerd en daardoor zijn ook alle interieurbeurzen rondom deze tijd. All-In Living trapte de beurs-maand af met een bezoekje aan de VT Wonen & Design beurs. We hebben weer veel leuke en inspirerende mensen gesproken en het viel ons op dat de stands dit jaar zeer divers en vooral groot zijn. Je zag zeer uiteenlopende merken en bedrijven, die (bijna allemaal) een grote stand hadden waarin ook groots werd uitgepakt. Ook doet de beurs zijn naam weer eer aan: wonen & design, in plaats van de veredelde ‘huisvrouwenbeurs’ (sorry…). Opvallend was wel dat er nog steeds grootschalig wordt ingespeeld op de volgende interieurtrends: Pastel kleuren, Industriële stijl en de Urban Jungle waarbij er met veel planten in de interieurs gewerkt wordt. Wij hebben een kleine vlog gemaakt over ons beurs bezoek.

---

Zorg interieurs

Inmiddels bestaat het portfolio van All-In Living uit aardig wat zorgprojecten. Zo begonnen we ooit met een appartement van een MS patiënt, vervolgens hebben wij diverse ruimtes ingericht voor het Spaarne Gasthuis en nu zijn we bezig met twee nieuwe zorgprojecten.

Na het winnen van een pitch zijn wij nu druk bezig met de ontwerpen van twee nieuw te bouwen zorgvilla's. De ene villa is gelegen in Brabant en de andere in Bloemendaal waarbij de interieurs per regio ook een nuanceverschil zullen krijgen. We geven een tipje van de sluier over onze ideeën in de volgende presentatie.

Het andere zorgproject is het MDCK, een multidisciplinair centrum voor kindermishandeling. In dit centrum vindt opvang plaats door een team van professionals, samen op één plek. Een plek waar het dus van groot belang is dat kinderen zich veilig en comfortabel voelen. Hieronder zien jullie het moodboard zoals wij hem voor het MDCK hebben gemaakt en dat dient als uitgangspunt voor het verdere ontwerp. Op 18 november aanstaande is de officiële opening van dit centrum. Een uitgebreide fotoreportage volgt uiteraard nog :)

---

Mhondoro Game Lodge

All-In Living ontwierp al eerder het interieur van de Mhondoro Game Lodge, een zeer luxe lodge midden in het Afrikaanse landschap. Helaas heeft hier een flinke brand gewoed en is de Lodge compleet afgebrand.

Wij zijn zeer blij dat wij betrokken zijn bij de wederopbouw van de Lodge en dat we een new and improved interieur mochten ontwerpen. Net zoals voor het vorige ontwerp werkten wij ook dit keer met Afrikaanse merken en design uit Europa. Zo is het een eclectische mix geworden met merken zoals bijvoorbeeld Clinton Friedman en Élitis. Afgelopen week heeft de Lodge haar eerste gasten mochten ontvangen. De unieke tunnel die een uitkijk plek biedt op een waterplaats is al veelvuldig gebruikt. Dit is te zien op ons Youtube Kanaal. Wij hebben met zó ontzettend veel plezier en passie aan de wederopbouw gewerkt, dat wij jullie vast een voorproefje willen geven op het resultaat…

---

Blog

Zoals jullie weten bloggen wij zelf dat het ons een lieve lust is. Maar waar wij pas echt blij van worden, is als andere design blogs onze ontwerpen oppikken. Een groter compliment bestaat er natuurlijk niet ;) Zo heeft Office Snapshots over het All-In Living kantoorinterieur geblogt, lees het hier.

#LETSCONNECT: