All-In living Home

Komkommertijd?

De zomer staat er over het algemeen om bekend lekker rustig te zijn waarbij je toe komt aan die taken waar je normaal gesproken te druk voor bent. Think again! Dat geldt namelijk niet voor de zomer van 2015, het designteam van All-In Living is drukker dan ooit! Zo leveren we deze zomer (wederom) een design op voor het exterieur van een privé-jet, mogen we van start met het kantoorinterieur van Xendo, zijn we vergevorderd met de designs voor het nieuwe kantoor van Niverplast én er gaan vele offertes de deur uit voor opdrachten waarvan wij staan te popelen om achter de designtafel te kruipen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de lieve mensen waarvoor wij een nieuwe woonkamer, slaapkamer of complete woning mogen inrichten! Kortom, we zijn in onze nopjes en kunnen onze creativiteit lekker botvieren op al deze mooie projecten :)

Dan nog een huishoudelijke mededeling: All-In Living zal niet sluiten deze zomer, maar er zal wellicht wel sprake zijn van een verminderde bereikbaarheid. We knijpen er allemaal even tussenuit om nieuwe inspiratie op te doen, maar er blijft ook altijd een creatief brein achter op kantoor om jullie met raad en daad bij te staan!

---

Ons vijfjarig jubileum

In oktober van dit jaar bestaat All-In Living alweer vijf jaar! Wauw, wat een jaren waren dat. Zóveel meegemaakt, zóveel geleerd, zóveel beleefd en vooral zóveel ontworpen.... Er waren grote projecten en kleine projecten, we hebben vele interessante collega's en andere creatieven ontmoet en heel veel inspiratie opgedaan. Al met al dus wel een feestje waard! We zijn nog aan het broeden op het waar, wanneer en hoe, maar neem van ons aan: dit gaan we niet stilletjes voorbij laten gaan!

---

Blog: De tuintrends van 2015

Met dit heerlijke warme weertje willen we allemaal lekker buiten zitten, met de nadruk op zitten….. In de tuin werken is voor slechts een aantal van ons een klus waarvan genoten wordt, voor het overgrote merendeel is het een nare bijkomstige klus. Goed nieuws! Dé tuintrend voor 2015 is de minimalistische, strakke, onderhoudsvriendelijke tuin. Je hoeft dus geen groene vingers te hebben, slechts wat noodzakelijk snoeiwerk en je kan weer op je lauweren rusten. Andere opvallende kenmerken van de 2015 tuin zijn de schaduwplekken die worden gecreëerd. Want wie gaat er met de kennis van nu nou nog liggen bakken en braden?! Daarom zien we vele opties zoals het gespannen zeildoek of de good old pergola. Comfort is ook een belangrijke pijler; de tuinen stralen allemaal een luxe hotelsfeer uit waar het ultieme lounge gevoel bij naar boven komt. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze Pinterest pagina!

---

Delen is vermeningvuldigen ;)

Omdat we iedereen graag willen inspireren, hebben wij altijd onze mobieltjes in de aanslag om de laatste nieuwtjes met jullie te delen via Instagram, Facebook, Pinterest of onze blog. En we vinden het natuurlijk heel leuk als je ons volgt. We hebben inmiddels een trouwe groep fans, maar iedereen is welkom zich hierbij aan te sluiten :). We delen de (gekke, leuke, schaamteloze, mooie, grappige maar vooral gezellige) dingen die we meemaken als het All-In Living team. So hit that LIKE button!

#LETSCONNECT: