All-In living Home

De zomer van 2015

We vertelden jullie al dat de voorjaar trend een mix is van Oriëntaalse, Japanse en Etnische invloeden. Voor de zomer van dit jaar wordt deze combinatie van stijlen iets verfijnder en meer toegespitst.

We reizen allemaal veel, vaak en ver. Daarmee zijn we stiekem allemaal een beetje nomadisch gaan leven en dit fenomeen is de grote inspiratiebron voor de trends van deze zomer (en naar verwachting een trend die tot diep in het najaar/ de winter zal doorlopen). Door al dat reizen ontstaat er een bepaald gevoel van nonchalance in het interieur; nomaden bouwen hun huizen keer op keer op en breken het net zo vaak weer af. Design oogt tegenwoordig dan ook lichter en ranker dan ooit te voren!

Tijdens al die reizen verzamelen we ook heel veel 'souvenirs' en die mogen gezien worden. Rangschik ze bij elkaar op de muur, op een kastje, in een fotolijst.... Juist een vreemde mix van de items maakt het tot een persoonlijk geheel. Dit geldt ook voor de mix van prints: van tie dye tot ikat, hoe drukker hoe beter. Qua kleur blijft het namelijk rustig! Alle tinten tussen oranje en roze zijn hot.

De nomaden-trend speelt zich niet alleen af op styling- gebied, maar ook hotels spelen er op in. Zo komt er eind dit jaar het nieuwste concept op hotel gebied: Zoku. Hier huur je een kamer voor een nacht, een paar nachten of zelfs een aantal maanden. De kamers zijn een hotelkamer, een thuis en een werkplek in één. Wij hoorden er alles over op Het Grote Leisure Congres, en hebben een filmpje geüpload op ons Youtube kanaal.

Voor meer beelden die je kunnen inspireren voor je eigen interieur, kijk je op onze Pinterest pagina.

---

Unieke werkplek in Haarlem te huur!

All-In Living is met haar kantoor en showroom gevestigd in de Waardepolder te Haarlem met een waanzinnig uitzicht op het Spaarne. En laten wij nou net een werkplek te huur hebben! We kennen veel collega's in ons vak die vanuit huis werken, maar die toch een kantoor verkiezen boven hun eigen werkkamer. Voordeel van ons kantoor is de centrale ligging (vanaf de snelweg, maar ook richting het station en het centrum van Haarlem). Verder hebben we diverse vergaderkamers om op een professionele manier klanten te ontvangen, een keuken die je gerust een eyecatcher mag noemen en een showroom boordevol inspiratie op het gebied van stoffen en behang. We werken hier met allemaal creatieve breinen en dat werkt besmettelijk. Verder beschikt dit kantoor uiteraard over alle faciliteiten die je mag verwachten; een koffiezetapparaat (onze nummer 1 op de prioriteitenlijst), maar uiteraard ook een (A3) printer, scanner, boksbal, loungehoek en tv's (met presentatiemogelijkheden). Wil je meer informatie of wil je een kijkje komen nemen? Stuur een mail aan info@allinliving.nl, dan regelen we snel een rondleiding!

---

Hoe is de akoestiek op jouw kantoor?

Werk je ook in een grote, open ruimte en wil je deze ruimte qua geluid aangenamer maken? Wij kunnen dit voor je verzorgen. Voor Handel Amsterdam hebben wij 7 panelen ontworpen rondom het thema Amsterdam. Doordat het gehele gebouw van beton en glas is, was de akoestiek een groot probleem. All-In Living is benaderd om hier een passende oplossing voor te vinden. Uiteraard vinden wij de esthetische kant van de oplossing minstens zo belangrijk en daarom hebben wij een ontwerp gemaakt dat aansluit bij het concept van het pand, maar uiteraard ook bij de rest van het interieur. Het moest in dit geval namelijk een aanwinst zijn en niet opgaan in de achtergrond. Zo kwamen we met de 'mixed media' prints waarin oude en nieuwe beelden uit Amsterdam zijn verwerkt. Onze persoonlijke favoriet is het gigantische doek (vijf meter hoog!) met het meisje van Johannes Verspronck.

Patrizia
---

Blog: kantoorinterieur

met een knipoog

Op het All-In living kantoor hebben wij een boksbal staan onder het mom: ‘Work hard, play hard’. Het is al heel lang een wens van ons om de boksbal aan te vullen met een voetbaltafel en laten we nou laatst bij Interstuhl een knalroze hebben zien staan! Hoe toepasselijk voor bij ons vrouwenteam...

De tafel die hier op de afbeelding te zien is, heet The Pure van Alain Gilles en deze scoort érg hoog op de design-lat. Wij zijn van mening dat in een zakelijk kantoorinterieur toch een kleine knipoog toegevoegd mag worden. Zo hebben we voor het kantoor van Waterline Capital een vergadertafel toegepast die in één handomdraai is om te toveren tot een ping-pong tafel. The Pure is net zo’n verfijnd ontwerp als die vergadertafel en daarmee past hij prima in een zakelijk en formeel interieur.

Voor meer inspirerende blogs klik je hier.

---

#LETSCONNECT: