All-In living Home

We design (with) love

Wij horen vaak van onze klanten dat ze onder de indruk zijn van onze website. Inmiddels zijn wij zelf 'blind' geworden voor onze projecten en dat betekend dat wij er met hele andere ogen naar kijken. Natuurlijk zien wij dat het een kloppend geheel is, maar wij zien voornamelijk de losse onderdelen in plaats van het totaal plaatje. Onze slogan is We Design Love, bij dezen willen wij daar graag We Design (with) Love van maken. Neemt meteen die verwarring weg van dat datingbureau ;). Maar wij ontwerpen nog steeds interieurs voor mensen die daar verliefd op kunnen worden. Daarnaast ontwerpen wij ook mét liefde, voor het vak, het eindresultaat en voor design.

Afgelopen week is het team van All-In Living gefotografeerd zodat jullie weten wie er voor je klaar staan met creatieve raad en daad. Het resultaat zal snel online verschijnen, maar hier vast een sneak preview:

---

Op zoek naar interieur hulp?

Zoals we hierboven al vertellen, vinden wij het heel belangrijk om een klik met onze klanten te hebben. Daarom komen wij bij een offerteaanvraag altijd eerst langs om kennis te maken en om je wensen door te nemen. We tasten af welke smaak je hebt en wat we precies voor je interieur thuis of voor het interieur/ de vormgeving van je bedrijf kunnen betekenen. Hierop volgt uiteraard eerst een vrijblijvende offerte met daarbij een moodboard waarmee wij onze eerste ideeën uitbeelden. Bel of mail ons voor een afspraak!

---

Ebace

Sinds wij het interieur en exterieur van één business- jet hebben mogen ontwerpen hebben wij flink de smaak te pakken. Wij hebben daar een enorme uitdaging in gevonden en wij hebben gemerkt dat er in die niche markt een behoefte is aan gespecialiseerde ontwerpers. Jammer genoeg wordt er namelijk nog steeds met de standaard oplossingen gewerkt. Denk aan noten hout en cognackleurig leer. Dat kan veel frisser, netter en strakker! Momenteel zijn wij in gesprek met diverse partijen die graag een interieur van ons design team willen voor hun jet. To be continued!

Afgelopen week hebben wij inspiratie opgedaan op de Ebace, dé beurs voor business jets. Tot onze grote verbazing zagen wij dat het nog steeds niet best is gesteld met de interieurs van de meeste vliegtuigen. Daar valt voor ons dus nog wel wat eer aan te behalen! Hieronder een compilatie van de (schrikbarende) interieurs en exterieurs die wij tegen kwamen:

Patrizia
---

Blog: Draadloze oplaadstations

van Ikea

Ikea is een koploper op het gebied van innovatief design en in al zijn simpelheid passen de designs van Ikea in elk interieur. Nu komen ze met draadloze en ingebouwde opladers voor je mobiele telefoon. Ze willen met deze collectie het opladen van je telefoon tot een natuurlijk onderdeel van je interieur maken. De collectie bevat nachtkastjes, bureaulampen, tafellampen en vloerlampen met oplaadstations. Door je telefoon op de ‘+’ te leggen start het opladen, mits je telefoon over een Qi standaard beschikt. Heeft je telefoon dit niet, dan kan je hiervoor een hoesje kopen bij de Ikea. Alle Wireless Charging producten hebben ook een USB uitgang, waardoor je ook andere apparatuur kan opladen. De collectie bevat ook mooie plateaus die je kan gebruiken voor het opladen, deze zijn weliswaar niet ingebouwd, maar misstaan niet door hun cleane en strakke vormgeving.

Meer leuke design nieuwtjes lezen? Ga naar onze blog!

---

#LETSCONNECT: