All-In living Home

Eye catchers

Wat maakt een interieur tot een spannend en passend geheel? Je denkt misschien dat voor een zakelijk of een particulier interieur een hele andere invulling nodig is, maar er zijn een aantal kernwaarden die met elkaar overeen komen. Wij van All-In Living vinden het heel belangrijk dat een interieur als thuis aanvoelt (ja, ook een kantoor). Het moet bij jou, je leven, je werkzaamheden en je behoeften passen. Om het met een cliché te omschrijven; het moet aanvoelen als een maatpak. Maar daarnaast mag het ook sprankelen, door persoonlijke items en een eye catcher/ statement. Hiermee bedoelen we iets dat in het oog springt, een item wat het interieur zo uniek maakt. Of dat nou die muur vol met tekeningen van je kinderen is, of dat nou die reusachtige (palm)boom bij de entree is, of misschien wel die knalroze vloer...

---

Newsflash!

We kunnen jullie met heel veel trots vertellen dat we een nieuwe klant mogen verwelkomen; Niverplast te Rijssen. Deze fabrikant van verpakkingen gaat een nieuw kantoorpand/ fabriek bouwen en daarvoor mogen wij het interieur ontwerpen. Het uitgangspunt voor het interieurontwerp is het interieur wat we hebben ontworpen voor de Afrikaanse Mhondoro Lodge.

Deze week trekt Waterline Capital ook haar nieuwe kantoor in. Waterline Capital is vanaf 20 april gevestigd in Handel Amsterdam. Het interieur hebben wij mogen verzorgen en hieronder geven we jullie een inkijkje. Je ziet hier de maatwerkkasten die bestaan uit leer en hout, professionele foto's volgen snel!

---

Het portfolio van All-In Living

We hebben met zo ontzettend veel gevoel en passie gewerkt aan de twee palliatieve kamers voor het Spaarne Ziekenhuis, dat we nu ook heel blij zijn dat we de foto's van het eindresultaat met jullie kunnen delen. Voor meer informatie en de foto's verwijzen wij jullie graag door naar onze website.

In onze vorige nieuwsbrief gaven we al een sneak preview van de foto's bij Patrizia. Nu kunnen we dan het complete interieur met jullie delen. Kijk voor meer foto's op onze website. Patrizia is gevestigd in Handel Amsterdam en het interieur dat wij voor ze hebben mogen ontwerpen heeft een klantvriendelijke en gastvrije uitstraling. De kernwoorden robuust, warm en chique staan centraal. De kleur rood uit de corporate identity van Patrizia is onze leidraad geweest en in het gehele ontwerp hebben we warme kleuren en materialen gebruikt om zo een huiselijke en rustige sfeer te creëren. Harde en zachte materialen lopen naadloos in elkaar over en door de indeling wordt de mogelijkheid geboden om flexibel met de ruimte om te gaan. Zo is er de mogelijkheid gecreëerd om separaat te kunnen werken door middel van 2 stilte ruimtes. Daarnaast biedt de ruimte een luxe vergaderkamer en een vide waar vergaderd kan worden. De vide biedt tevens de mogelijkheid om in een ontspannen setting te overleggen of een presentatie te geven.

Patrizia
---

Blog: Groene architectuur

In Frankrijk is een wet aangenomen dat nieuwe commerciële gebouwen voortaan (deels) bedekt moeten zijn met planten of zonnepanelen. Wat een puike plannen! Een groen dak levert namelijk niet alleen zonne-energie, maar het heeft ook een isolerend effect. Waardoor er natuurlijk weer minder energie nodig is, leuke bijkomstigheid in de portemonnee! Daarnaast helpen deze daken met het afvoeren van regenwater en de vogeltjes hebben het er erg naar hun zin, zo hebben ze in de steden toch een beschutte plek. Dit zijn een paar  pluspunten voor de natuur en het milieu, maar laten we vooral ook niet vergeten dat al dat groen ook een vet pluspunt is voor het oog! Want wat ziet het er piekfijn uit, architecten houden het namelijk vaak niet alleen bij een groen dak, maar ook de muren worden meegenomen waardoor je je meer in de natuur waant dan in een binnenstad. En dat laatste heeft weer allemaal positieve effecten op je eigen gezondheid. Zoveel voordelen! Gelukkig is Frankrijk niet het enige land waar groene daken verplicht zijn; Canada, Denemarken, België, Duitsland, Spanje, Italië en Australië gingen Frankrijk al voor. Bij deze een oproep aan de Nederlandse regering: wanneer maken wij dit ook verplicht? Het is namelijk het beste voorbeeld van een win-winsituatie.

---

#LETSCONNECT: