All-In living Home

Het creatieve brein

All-In Living bestaat uit een design team met louter creatieve breinen, wat zoveel betekend als beeldende denkers. Het plaatje hieronder beeld dat aardig goed uit ;-) Een uitspraak van een van ons: 'een design uit mijn gietertje'. Niet echt een kloppende Nederlandse uitspraak, maar wel heel typerend voor een creatieve gedachte. Creatieven kunnen namelijk moeiteloos links leggen, onverwachte combinaties maken en van een grote warboel een spetterend eindresultaat maken. Hoe werkt zo'n ontwerpproces nou precies? Vaak starten we op gevoel, los van elkaar hebben we bepaalde thema's of beelden in ons hoofd die wonder boven wonder altijd veel raakvlakken met elkaar blijken te hebben. Al deze losse ideeën gooien we door een 'brainstorm-trechter' waarbij er een concept uitrolt dat vervolgens weer wordt omgezet in een kloppend en functioneel ontwerp. We starten from scratch en bouwen dit uit tot een ontwerp dat voldoet aan al uw wensen én verrast.

---

Kantoorinrichting Patrizia

We zijn echt héél erg trots op het kantoorinterieur van Patrizia. Na een hele prettige samenwerking is er een interieur ontwikkeld voor de Nederlandse vestiging van Patrizia. Naast kantoormeubilair hebben we ook een aantal grafische elementen toegepast in het kantoor. Patrizia is gevestigd door heel Europa, om dit te benadrukken hebben we een 3 dimensionale landkaart ontwikkeld waar met Google Maps Points wordt aangegeven waar ze zijn gevestigd.

Afgelopen week hebben we ons ontwerp op de gevoelige plaat vast gelegd, het is namelijk een aanwinst voor ons portfolio. We proberen altijd al onze projecten te fotograferen zodat we dit met u kunnen delen, beelden zeggen namelijk meer dan 1000 woorden! Een cliché, maar wel heel erg waar. Voor deze photoshoots werken we altijd samen met onze vaste fotografe Jacqueline Huber. Vaak zijn we een hele dag bezig, waarbij wij de styling en art direction op ons nemen. Uiteraard delen we deze foto's dan ook graag met onze klanten. Houd onze website goed in de gaten, binnenkort verschijnen hier de foto's van Patrizia.

---

Voorjaar in huis!

Héérlijk, het zonnetje schijnt weer, de temperatuur stijgt....... Het voorjaar komt eraan. Tijd om met een frisse wind door je huis te gaan! Die bontplaid eruit, tulpjes erin. Maak het lekker kleurrijk en fris, of ga voor diverse wit-tonen bij elkaar.

Voor je het weet is het ook weer Pasen, dit jaar is de styling voor Pasen vrij neutraal en je kan het dus nu al toepassen in je interieur. We zien namelijk niet de ouderwetse Paastak, maar leuke  alternatieven die makkelijk zelf te maken zijn. Zo zien we veel slingers, in elke vorm, kleur en lengte. Ook heel leuk om met de kleintjes samen te maken. Hou het strak en stoer door zwarte eitjes uit te knippen en ze om een fragiel touwtje heen te plakken. Maar je kan ook voor feestelijk gaan met gouden of zilveren sterren. De 3D slinger is er ook, net even wat meer knutselwerk, maar wel heel leuk resultaat!

All In Living Blog

 

Veertjes zijn ook zo'n Paastrend die je nu al in huis kan halen (en stiekem het hele jaar door kan laten staan). Door meerdere veren te groeperen onder bijvoorbeeld een stolp of in een vaasje, heb je meteen het juiste effect. Maar veren laten zich ook heel makkelijk customizen, door ze te dippen in de verf, te sprayen, met letterstempels aan de gang te gaan of door ze op een voorwerp te plakken. Stylen was nog nooit zo makkelijk!

 

Tot slot hebben we natuurlijk ook iets voor de diehard ei-schilder-liefhebber. Want ja, eitjes geven toch wel het über Paas gevoel. Voor de handige knutselaar onder ons: schrijf leuke of lieve tekstjes op de eieren. Heb je niet zo'n mooi handschrift? Koop een lettertang (nog geen tientje bij de Hema) en je maakt zo de labels die je gewoon op je eitje plakt. Ziet er nog lekker stoer en grafisch uit ook. Óf je maakt de Pantone beton eitjes, voor de minimalisten onder ons..... Leuke tip voor met de kleintjes: beschilder het ei met schoolbordverf, kunnen ze eindeloos opnieuw beginnen en hoef jij maar één keer het eitje uit te blazen ;-)

---
---

#LETSCONNECT: