All-In living Home

2015 Ziet er veelbelovend uit!

Het nieuwe jaar is net van start, maar we zijn lekker bezig al zeggen we het zelf ;) Er zijn een aantal projecten opgeleverd en er zijn nieuwe projecten bijgekomen.

Naast interieurarchitectuur is All-In Living ook betrokken bij de MF Foundation, een goede doelen stichting die zich inzet op diverse vlakken. Zo zullen wij dit jaar weer sponsor en vrijwilliger zijn bij Geef Down de Toekomst, een voetbalevent voor, door en met kinderen en jongvolwassenen met Down Syndroom. Dit jaar vindt deze dag plaats op 30 mei, bij de Only Friends sportclub.

---

Familiekamers Spaarne Ziekenhuis

Het interieur is al enige tijd geleden opgeleverd, maar we kunnen het jullie nu ook eindelijk laten zien! Voor het Spaarne Ziekenhuis hebben we diverse familiekamers ingericht en twee paliatieve kamers. Elke familiekamer heeft een eigen thema en diverse zitmogelijkheden. We hebben geprobeerd de verblijven zo huiselijk en knus mogelijk te maken, zodat het verblijf toch prettig is. Bekijk de foto's op onze website!

---

Maison et Objet

Afgelopen maand is het design team van All-In Living naar de Maison et Objet beurs geweest. Onze verwachtingen waren hooggespannen….. maar helaas waren we wel een klein beetje teleurgesteld. Begrijp ons niet verkeerd, we zijn wel degelijk geïnspireerd en hebben een hele hoop leuke nieuwe merken ontdekt, maar we hadden vuurwerk verwacht. We zagen héél veel producten en concepten waar wij maanden geleden al over blogden, oud nieuws dus. Natuurlijk wel heel leuk om het nu in real life te zien. Het valt ons op dat de Maison et Objet steeds commerciëler wordt en het erg verkoopgericht is. Wij ontwerpen natuurlijk zelf ook beursstands en hebben in het verleden ook onze eigen beurrsstand ontworpen. Wij zijn van mening dat een beursstand je merk moet verkopen en je naam op de kaart moet zetten, producten verkopen gaat dan vanzelf. Knallen dus! Show het beurspubliek hoe creatief je bent en inspireer met de nieuwste trends.

Maar, laten we vooral niet té negatief zijn ;) Naast een bezoekje aan de merken waar we al geruime tijd mee werken, hebben we ook een hoop nieuwe merken leren kennen. Zo stuiten wij op Dutsh, Hübsch, Verellen, Muubs en nog héél veel anderen waarmee we onze toekomstige interieurs tot een waanzinnig geheel kunnen maken. Opvallende eigenschappen die we over de hele beurs zagen; veel massief hout, ambachtelijke technieken waarmee de meubels in elkaar gezet worden en waarvan constructie gezien mag worden. Voorbeeld: de naden van stiksels aan de buitenkant; een mooie grove en authentieke uitstraling. Als tegenhanger zagen we ook nog veel Scandinavisch minimalisme, waarbij juist alles glad en verfijnd is afgewerkt. Maar ja, die trend kennen we nu wel ;), Een andere trend die we zagen is de grafische print, een trend die lekker voortkabbelt. Een product om in de gaten te houden: de lachspiegel! We zagen hem in alle soorten, maten en combinaties. Dit kon wel eens een gigantische hit worden…

---

De All-In Living Blog

Hier bij All-In Living zijn we gek op bloggen. Het is voor ons dan ook dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurd op ons vakgebied. We zijn namelijk constant research aan het doen voor onze blog. En door middel van onze blog kunnen onze volgers makkelijk op de hoogte blijven van wat er zich afspeelt op het gebied van design en interieurs. Lees hieronder een blog over de nieuwste lamp van Moooi, Prop Light:

We zijn blown away door het toffe design van deze Moooi lampen. Er bestaan al horizontale lampen, verticale lampen, staande, hangende... etc etc, maar het unieke aan het ontwerp van de Prop Light is dat deze serie alles in één is. Daarmee is het een mooi én praktisch ontwerp. Deze lampen bestaan in diverse varianten en dus voor ieder wat wils. Langwerpige lampen, ronde lampen, staande, hangende, aan 1 zijde lampjes, aan 2 zijdes lampjes…… Zoals je leest zijn de mogelijkheden eindeloos. Ook leuk is dat je deze lamp zó op kan hangen dat hij eigen wordt. Want naast verticaal of horizontaal, geeft het ook een origineel effect als je hem gekanteld ophangt. Ondanks dat de lampjes LED zijn, geeft de Prop lamp toch heel warm licht, iets dat niet alleen belangrijk is in je huis. Maar in openbare ruimtes en op kantoor wordt ook steeds meer gezocht naar een huiselijk effect.

---

#LETSCONNECT: