All-In living Home

Have an amazing 2015!

We willen deze nieuwsbrief graag gebruiken om iedereen een waanzinnig, fantastisch, gelukkig en vooral heel gezond 2015 toe te wensen. Wij maken een vliegende start en we hopen dat dit voor jullie allemaal ook geldt.
Bij een nieuw jaar horen natuurlijk ook goede voornemens. We delen ze met jullie, in de hoop dat dit de stok achter de deur is voor ons om ze waar te maken ;-) En waarom in het Engels? Gewoon, omdat dit net even wat lekkerder klinkt!

Stay organized/ Be retweeted 1000 times/ No screens in bed/ Bike to work/ Waste less paper/ Break a world record/ Less facebook, more instagram/ More adventures/ Design a club/ More museums for more inspiration/ good vibes only/ stay curious....

---

Voorjaarstrends

Wat worden de interieurtrends voor 2015? Hier zijn we al enige tijd druk mee, trends ontstaan altijd al lange tijd voordat ze door de massa opgepikt worden.

Dit voorjaar wordt kleurrijk! We zien een mix van Orientaals, Japans, Folkloritisch en Ethnisch. Ja ja, dat zijn nogal wat invloeden, we know! Maar juist de drukke hysterische mix die dit oplevert maakt het tot een unieke trend. Het is makkelijk te verklaren waarom Arabische vibes van grote invloed zijn: modeontwerpers openen daar en masse hun winkels en houden daar hun modeshows (lees: Arabieren hebben veel geld te besteden). Denk aan nr. 1 modeontwerper Karl Lagerfeld, die zijn 2015 Cruise collectie presenteerde in Dubai. Het gevolg is ook dat modeontwerpers zich laten inspireren door deze Oosterse landen, dus de collecties hebben een Oriëntaalse vibe. Maar wat maakt deze trend vernieuwend? De eclectische mix met Folklore, wat simpelweg valt te omschrijven als alles dat je onder cultuur kan schalen. Denk aan prints geïnspireerd door de natuur, vrolijke, felle kleuren, een touch of bohemian en we zagen zelfs wat Japanse invloeden voorbij komen. Samenvatting: it's all about culture!

Interieurtrends zijn altijd een gevolg van wat er gaande is in modeland..... En dat is in het voorjaar van 2015 niet anders! Welkom frisse, vrolijke, felle kleuren! Welkom prints en drukke combinaties! Groot voordeel: you can't go wrong! Juist die combinaties die net een beetje vloeken zijn helemaal ethnic chique! Raak geïnspireerd op onze Pinterest pagina.

---

Because we love to share

Niet alleen in onze nieuwsbrief, maar ook op onze blog en op de social media delen we alle ins and outs met jullie. Vele DIY tips, trends (en hoe ze thuis toe te passen!), het nieuwste design en de leukste gadgets en wat fijne maandagochtend quotes om je week met een lach te beginnen. Kortom, best leuk om ons te volgen.... al zeggen we het zelf ;)

Facebook
Instagram
Twitter
Pinterest
.......onze grote verslaving
Blog

---

#LETSCONNECT: