All-In living Home

Have a good one!

De feestdagennieuwsbrief...... Nu moeten we zeker met veel sentiment terugblikken op het afgelopen jaar.. Ja toch? Ondanks dat we niet zo 'into' sentimenteel gedoe zijn, kijken we toch terug op een jaar waar we veel hebben meegemaakt. We verwelkomden huurder Rik op ons kantoor, ons team is versterkt met collega Karin en we hebben grote projecten (Handel Amsterdam!, Spaarne Ziekenhuis!) en kleine projecten (Love Yourself!, Mevrouw Jessurun!) afgerond.

Het nieuwe jaar gaat ons ook veel moois brengen, that's for sure!! Zo leveren we een paar unieke zakelijke projecten op. Maar we gaan ook aan de gang voor een aantal leuke gezinnen met nieuwe interieurplannen. Én we verwelkomen een nieuwe huurder bij ons op kantoor: tuinarchitect Marchel-Wim van Dongen trekt per januari bij ons in.

---

What to expect....?

Zoals we al even benoemden staat ons een hoop te wachten in 2015. We zijn nu de laatste loodjes van Handel Amsterdam aan het afronden en dit zullen we begin 2015 fotograferen zodat we jullie een inkijkje kunnen geven. Een ander project waar we met hart en ziel aan werken is de Mhondoro Lodge in Zuid Afrika. Na een fikse brand vindt er nu herbouw plaats, waar wij het interieur van vormgeven. Het belooft een eclectische mix te worden van Afrikaanse sferen in combinatie met Westers Design.

Nog meer leuk nieuws; het valt ons op dat ook steeds meer particulieren hun weg naar ons weten te vinden. Waren we eerst voornamelijk bezig met zakelijke projecten, we merken nu dat er steeds meer particulieren contact met ons zoeken voor advies. In sommige gevallen gaan we een hele verbouwing doen, in andere gevallen doen we slechts 1 of een aantal woonruimtes. In alle projecten leggen we evenveel passie en toewijding. Kunt u ook wel wat interieuradvies gebruiken? Aarzel niet en stuur ons een mail!

---

Christmas closure

Het designteam van All-In Living knijpt er twee weekjes tussenuit, zodat we kunnen opladen en weer geïnspireerd kunnen raken voor het nieuwe jaar. Wij zijn gesloten van 19 december t/m 2 januari. We wensen iedereen een hele gezellige kerst en een heel gelukkig 2015!

---

Because we love to share

Social media, we love it. We delen dan ook graag alles wat ons bezig houdt. En dat is een hoop.... Van onze bloopers tot de nieuwste designs, van onze projecten tot onze teamuitjes. We posten het allemaal ongeneerd op onze Facebook, Instagram en Twitter accounts. Wil je een inkijkje bij de All-In living familie? Volg ons en wij beloven alles met jullie te delen.

---

#LETSCONNECT: