All-In living Home

Hey, hi & Hello!

Hey, hi & hello! Daar zijn we met de laatste nieuwtjes die spelen bij All-In Living, maar ook met het nieuws dat gaande is in designland. We nemen jullie graag mee langs alle hoogtepunten en de do's and don'ts aankomende Decembermaand. So sit back, relax and catch up with us!

---

Kersttrends 2014

Sinterklaas moet nog komen, maar wij zijn met onze gedachten al bij de kerst. Want onze handen jeuken om te gaan stylen. Wist je dat we voor veel van onze klanten ook de kerstversiering verzorgen? Van etalages en woonkamers tot hele kantoorpanden die door ons worden omgetoverd tot een kerstplaatje. Maar wat is nou de trend van 2014 voor de kerststyling?

Kerstboom, move over!

Opvallend is dat de kerstboom uit het beeld verdwijnt, je zag de afgelopen jaren al veel alternatieven náást de kerstboom, nu wordt hij compleet vervangen door de leukste alternatieven. Wees niet ongerust; het geheel blijft feestelijk. Keywords zijn; kaarsen (veel!!!), glitters, pasteltinten, minimalisme en matte kleuren en materialen.

DIY?

Voordeel van de 'move-over-kerstboom-trend' is dat de klein behuisden onder ons lekker mee kunnen doen met de alternatieven. Veel van de opties vergen wat knutselwerk, maar zeker niet moeilijk!

Gepikt van de paashaas dit jaar, is natuurlijk de grillige tak in een vaas met hier en daar een bal/strik of ornament. De ornamenten zijn dit jaar van papier en in pasteltinten, tip: Ikea heeft deze, hang ze in een groepje bij elkaar op verschillende hoogtes en frummel daar een sliert met kerstverlichting tussendoor):

All-In living Blog

 

De stolp zien we nu natuurlijk ook al een tijdje in interieurland en deze leent zich ook uitstekend om een kersttafereeltje onder te stallen. Denk aan een berg kerstballen, lampjes (ja ja daar zijn ze weer), nepsneeuw, glitters of snoepjes. Tip: serveer je dessert onder een stolp bij je kerstdiner voor dat Master Chef gevoel:

 

 


Tekst! De liefste gedichtjes, versjes en feestelijke woorden met een touch of glitter. Hang het aan een tak, plaats het onder een stolp (of in een fles), stop het in een lijstje of creëer een woord met losse houten letters:

 

 

 Vul een mand met feestelijk ingepakte cadeautjes. Tip: fake it untill you make it! Haal een stapel lege dozen bij je supermarkt en pak deze in alsof je de meest gulle gever EVER bent:

 

 

En tot slot lampjes, lampjes en nog eens lampjes. In vazen, langs je deurpost, in je kamerplant, in je tuin etc. etc. Maar ook kaarsen en waxinelichtjes in alle soorten en maten. En dan het liefst gegroepeerd om toch een eenheid erin te creëren:

---

Oplevering Handel Amsterdam

Deadlines en opleveringen, stressvolle tijden waar elke designer vaak mee te maken krijgt. Maar als het dan klaar is en alles valt exact zo op z'n plek zoals je had bedacht...... dat gevoel is onbeschrijfelijk. Deze weken zijn we loei druk met de laatste loodjes van ons interieur- en grafische project Handel Amsterdam. Het geheel begint haar vormen aan te nemen en het belooft nóg grootser en gaver te worden dan wij van tevoren hadden mogen hopen. We geven jullie hieronder vast een sneak-peak:

---

Because we love to share

Social media, we love it. We delen dan ook graag alles wat ons bezig houdt. En dat is een hoop.... Van onze bloopers tot de nieuwste designs, van onze projecten tot onze teamuitjes. We posten het allemaal ongeneerd op onze Facebook, Instagram en Twitter accounts. Wil je een inkijkje bij de All-In living familie? Volg ons en wij beloven alles met jullie te delen.

---

#LETSCONNECT: