All-In living Home

Lets catch up, shall we?

En zo zijn er in eens nog maar drie maanden over in het jaar 2014.... Time flies when you're having fun! We zijn bepaald niet van het stilzitten en maken altijd van alles mee hier op het kantoor van All-In Living. So, lets catch up, shall we?

---

Online Interieuradvies

Soms…… komen onze klanten er simpelweg zelf niet uit. En dat geeft niks, want sommige interieurs vragen om een andere insteek. En dan kan onze professionele blik op de ruimte net de uitkomst bieden die je nodig hebt. Doordat we veel ervaring hebben op het gebied van interieurs, kleuren, materialen, plattegronden en de mogelijkheden daarvan, dragen wij vaak oplossingen aan waar je zelf niet aan gedacht had. Omdat Oktober Woonmaand weer voor de deur staat hebben we nu een leuke aanbieding voor een online interieuradvies.

Hoe werkt het Online Interieuradvies?

Stuur ons een plattegrond van 1 ruimte (met de afmetingen), 4 foto’s en 4 specifieke vragen. Denk aan vragen zoals: ‘Ik heb een kast die me dierbaar is, maar ik weet niet goed hoe ik hem kan toepassen in mijn interieur, wat raden jullie me aan?’ Of; ‘Mijn woonkamer is erg klein en donker, toch wil ik graag kleur toepassen. Met welke kleuren kan ik toch werken?’. Stuur dit naar info@allinliving.nl, onder vermelding van Online Interieuradvies. Wij bekijken de aanvraag en sturen je een bevestiging van ontvangst. Wij laten onze creativiteit los op je vragen en uitdagingen en daar rolt vervolgens een Moodboard, ingetekende plattegrond en een shoppinglist uit. Hiermee heb je alle tools om je interieur om te toveren naar dé ultieme ruimte die als thuis aanvoelt. Uiteraard geldt deze aanbieding ook voor zakelijke interieurs.

Nu 70% korting op het Online Interieuradvies!

Omdat de Oktober woonmaand dé maand is om je interieur te updaten, bieden wij ons Online Interieuradvies nu aan met 70% korting (!!!). Dat betekend dat je voor een plattegrond, moodboard en shoppinglist nu slechts €150,- betaald (ipv €475).

*let op! Deze actie is alleen geldig bij aanvraag in de maand Oktober.

---
---

Oktober Woonmaand

Ook zo'n zin om de boel thuis om te gooien? De zomer lijkt nu écht voorbij te zijn en daarom willen we even lekker een frisse (styling) wind door ons interieur. Uiteraard voorziet het design team van All-In Living je van inspiratie en DIY tips. Volg daarvoor onze blog, facebook en twitter! Tipje van de sluier, we zien heel veel fluffy materialen deze herfst. Maar ook veel robuuste en natuurlijke elementen, denk hierbij aan een grove tak in een vaas of aan de muur. Lekker simpel en clean. Maar door al deze elementen met elkaar te mixen en matchen, krijg je toch een huiselijk geheel.

In oktober zijn er ook altijd diverse interieur gerichte beurzen. Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet:

- Woonbeurs (van 30 september tot 5 oktober)
- Biennale Interieur Kortrijk (van 17-26 oktober)
- Dutch Design Week (van 18-26 oktober)
- Eigen huis verbouwen en inrichten (van 17-19 oktober).

---

Écht, voor jou!

In februari van 2015 opent de winkel Echt haar deuren in het centrum van Heemstede. Echt wordt een lifestyle winkel waar je écht niet met lege handen wegloopt ;-)

We willen jullie graag laten weten dat wij het interieur voor deze winkel mogen ontwerpen en dat we daar heel enthousiast over zijn. Onze creatieve breinen draaien overuren en het belooft een heel gaaf interieur te worden! Stay tuned.

---

Trendforecast

Op onze blog komen altijd diverse onderwerpen aan bod. We geven tips, houden je op de hoogte van design nieuwtjes en delen de laatste trends met onze volgers. Zo ook deze blog, waarin we schrijven over Haymes, een Australische verfproducent die elk jaar met een forecast op het gebied van kleurentrends komt. Voor 2015 is er uiteraard ook weer een onderzoek gedaan naar welke kleuren er op interieurgebied gebruikt gaan worden en dit hebben zij op een hele inspirerende manier vastgelegd voor de 2015 Color Expression Forecast. De trend is in vier thema’s opgesplitst; Raw, New Skin (beide natuurlijke, zachte kleuren), Rhytmic Palms en Exotic Botanic (kleuren gebaseerd op een reis door de diversiteit die de natuur te bieden heeft). Niet perse vernieuwend, want wat wij lezen in hun forecast zijn eigenlijk trends die al eventjes gaande zijn en die dus blijkbaar nog wel aan blijven houden. Waar we wel heel erg van gecharmeerd zijn, is de fotografie die ze erbij presenteren. Op een verrassende manier hebben ze de trends uitgewerkt en vooral de styling van het geheel is inspirerend. Een behang van verfstalen, lampen van bloemen, een muur in drie tinten geschilderd… Niet 1 op 1 toepasbaar in je eigen interieur, maar pik eruit wat wel werkt en gebruik dit als inspiratie!

 

#LETSCONNECT: