All-In living Contact

Het interieur van een kleine woning

Niet iedereen beschikt over een kast van een huis en velen van ons hebben te maken met de uitdaging van het inrichten van een klein interieur. Maar er is vaak veel meer mogelijk om er toch iets  spraakmakends van te maken. De nisjes of een schuin dak moet u zien als een mogelijkheid en niet als een hindernis. Vaak komt er wel maatwerk aan te pas, maar het resultaat mag er dan vervolgens ook zijn, aangezien u daarmee een uniek ontwerp krijgt. Keyword in een kleine woning is: opbergruimte. Losse prullaria en troepjes doen een ruimte kleiner lijken dan het daadwerkelijk is. Creëer daarom in elk vrij hoekje een opbergmogelijkheid. Onder de trap, onder uw bed, bouw een kastwand, maak een bank met daaronder bergruimte. Wit is een kleur die een ruimte groter kan doen lijken, maar dit betekend niet dat u helemaal geen kleur of prints kan toepassen. Wij zijn van mening dat u hiermee juist een statement kan maken en dat de losse prullaria de items zijn die ervoor zorgen dat een woning klein oogt. Kijk op onze Pinterest pagina voor nog meer inspiratie. Of bel ons natuurlijk, dan kunnen wij onze ideeën over uw (kleine) woning met u doornemen.

---

All- In Art

In de ontwerpen die wij voor een interieur maken proberen wij altijd een eyecatcher te verwerken. Dit kan van alles zijn, afhankelijk waar de ruimte voor dient. Aangezien wij het belangrijk vinden dat een interieur spraakmakend is, maar omdat we het nóg belangrijker vinden dat de gebruiker zich er thuis voelt, zorgen wij altijd voor persoonlijke items. Een eyecatcher en persoonlijk item in één zijn de graphics die wij al voor diverse projecten hebben ontworpen. Door gebruik te maken van persoonlijke beelden en tekst wordt het herkenbaar en een 'one of a kind'. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden uit onze portfolio, maar voor meer kijkt u op onze website.

---

Projecten waar wij trots op zijn

Afgelopen weekend heeft Love Yourself haar deuren geopend, een beautysalon die wij tot onze klantenkring mogen rekenen. Eigenaresse Alina kwam naar ons toe voor interieur advies, maar liep uiteindelijk naar buiten met een complete huisstijl (logo, visitekaartje, briefpapier, flyer, gevelbekleding). We wensen haar heel veel succes en geluk!

Handel Amsterdam staat te 'trappelen' om haar nieuwe huurders te kunnen ontvangen. In het najaar leveren wij ons interieur op voor dit prestigieuze pand aan de Zuidas. Maar wist u dat we ook de grafische vormgeving hebben gedaan? Zo hebben we naast de ontwikkeling van de naam, ook het logo en diverse graphics voor in het interieur ontworpen. En met een naam zoals Handel Amsterdam, vraagt dat natuurlijk om het thema Amsterdam. Vandaar de illustratie van de grachtengordel.

En als nieuwe klant mogen wij Patrizia verwelkomen! Zij zullen ook hun intrek nemen in Handel Amsterdam en dit doen ze met een interieur van ondergetekende :) Daar zijn wij natuurlijk extreem trots op!

---

All-In Living is véry social

Onze trouwe volgers weten natuurlijk allang dat het de moeite waard is om ons te volgen op social media. Hierdoor blijft u namelijk op de hoogte van onze hersenspinsels, team uitjes, nieuwste projecten, design trends en nog veel meer van wat ons bezig houdt. Dus........... wij hebben in de aanbieding: Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn en onze blog natuurlijk.

#LETSCONNECT: