All-In living Contact

Fall is Coming


Of we nou willen of niet, die donkere (en natte) dagen zitten er toch weer aan te komen. Het wordt steeds vroeger donker, er valt weer meer regen en de temperatuur daalt. Al hoewel we heerlijk hebben genoten van de prachtige zomer die we hebben gehad, hebben we stiekem ook alweer zin in het najaar. Het design team van All-In Living krijgt altijd jeukende handen om de boel thuis weer om te gooien als we ons weer meer in huis gaan begeven. We zijn dan ook een ster in inspiratie verzamelen en dat delen we natuurlijk graag met jullie! Werp met regelmaat een blik op onze social media zoals Pinterest, Facebook, Blog of Instagram om zelf ook ideeën op te doen. We schrijven hier trend reports, maar nog belangrijker, we delen met jullie hoe je de laatste trends zelf kan toepassen. Zoals de trend 'koper', hieronder zullen we ons hier verder over uitwijden :)
 

---

Trendspot; Koper

Op ons blog schrijven we over al het nieuws op design en interieur gebied. Maar we hebben ook altijd onze antennes uit staan om trends te kunnen signaleren op maatschappelijk, mode, design en interieur gebied. Koper is een materiaal dat we al een tijdje zagen in hotels, clubs en restaurants, maar deze trend begint nu ook over te waaien naar particuliere woningen. Het is een materiaal dat zich heel mooi laat combineren met matte tegenhangers, denk aan beton, suède of hout. Wil je ook graag koper in je interieur? Houd het bij accenten! Denk aan accessoires of details; don’t over do it! In een restaurant is die bar van koper een waanzinnige eyecatcher, maar in je eigen keuken zou dit de plank misslaan. Daarom adviseren wij om het thuis lekker klein te houden. En dit kan je makkelijk zelf doen! Met een spuitbuis of koperen buizen kan je al een hele hoop zelf fabriceren. Bekijk op ons Pinterest Account hoe je het in je eigen interieur kan toepassen.

---

Work in progress- Love Yourself

Momenteel werken we  aan het interieur van Beautysalon Love Yourself. Eigenaresse Alina wil een interieur met Oosterse accenten voor haar salon, wensen waar wij uiteraard wat mee kunnen! Voor het interieur passen we merken zoals Elitis en Hooked on Walls toe, waarmee we een heel eigen stijl creëren. Voor ons is het altijd heel leuk als we het totale plaatje mogen vormgeven en omdat wij ook de complete huisstijl van Love Yourself ontwikkelen, kunnen we alle design-elementen naadloos op elkaar laten aansluiten. Naast het logo, visitekaartjes en briefpapier zijn we ook bezig met de designs voor op het raam. Hieronder een visual van ons ontwerp. We will keep you posted :)

Heb je zelf een onderneming? Of kan je eigen huis een frisse wind erdoor gebruiken? We begrijpen dat alleen onze plaatjes op Pinterest niet altijd genoeg handvatten bieden om zelf aan de gang te kunnen. Met onze passie voor vormgeving kunnen we je op gang helpen! Een eerste oriënterend gesprek met onze interieurarchitect is altijd gratis. Wellicht heb je daarna alleen een moodboard of ingetekende plattegrond nodig om verder te kunnen. Neem contact met ons op zodat we je kunnen helpen met welke interieur uitdaging dan ook!

---

Unieke werkplek te huur!

All-In living is met haar kantoor en showroom gevestigd in de Waardepolder te Haarlem, met een waanzinnig uitzicht op het Spaarne. En laten wij nou net een werkplek te huur hebben! We kennen veel collega’s in ons vak die vanuit huis werken, maar die toch graag een kantoor verkiezen boven hun eigen werkkamer. Voordeel van ons kantoor is de centrale ligging (vanaf de snelweg, maar ook richting station en het centrum van Haarlem). Verder hebben we diverse vergaderkamers om op een professionele manier klanten te ontvangen, een keuken die je gerust een eyecatcher mag noemen en een showroom boordevol inspiratie op het gebied van stoffen en behang. We werken hier met allemaal creatieve breinen en dat werkt besmettelijk. Verder beschikt dit kantoor uiteraard over alle faciliteiten die je mag verwachten; een koffiezetapparaat (onze #1 op de prioriteitenlijst), maar ook de printer, scanner, boxbal, loungehoek en radio dienen benoemd te worden. Wil je meer informatie of zelf even een kijkje komen nemen? Stuur een mail aan info@allinliving.nl zodat we een rondleiding kunnen regelen.

---

All-In Living Online

Hebben jullie onze nieuwe website al gezien?! Zijn we erg trots op :) Maar niet alleen onze website is de moeite van het bekijken waard. Omdat we jullie graag willen inspireren, hebben we altijd onze mobieltjes in de aanslag om de laatste nieuwtjes met jullie te delen via Instagram, Facebook, Pinterest of onze blog. En we vinden het natuurlijk heel leuk als je ons volgt, we hebben inmiddels een trouwe groep fans, maar iedereen is welkom om zich hierbij aan te sluiten. We delen ook graag de (gekke, leuke, schaamteloze, mooie, grappige maar vooral gezellige) dingen die we meemaken als het All-In Living team. So hit that LIKE button ;)

#LETSCONNECT: