Media

Vriendin: Myriam Vogel over de MF Foundation

Vriendin: Myriam Vogel over de MF Foundation

Myriam Vogel is de eigenaresse van All-In Living, maar tevens ook de (mede) oprichtster van de MF Foundation (samen met haar man Frank Vogel). De MF Foundation is de organisator van het Geef Down De Toekomst evenement, hét leukste voetbaltoernooi voor kinderen met Downsyndroom.

De rest van het team van All-In Living draagt ook graag haar steentje bij. Zo doen wij altijd de grafische vormgeving voor het evenement. Het logo is door ons ontworpen, maar ook al het drukwerk en alle andere ontwerpen die er op zo’n dag bij komen kijken worden door ons vormgegeven. Op de dag zelf is het gehele team aanwezig om te assisteren en om alles in goede banen te leiden, maar bovenal om te genieten van de waanzinnig vrolijke kids!!!

In dit interview met het tijdschrift Vriendin vertelt Myriam meer over de beweegredenen van de MF Foundation en over haar passie voor dit evenement.

Myriam Vogel- MF Foundation

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over