Media

Pilots & Planes – Privéjet PH-DRK

Pilots & Planes – Privéjet PH-DRK

Het tijdschrift Pilots & Planes heeft een prachtig stuk geschreven over de privéjet PH-DRK. Het ontwerp, zoals u misschien niet ontgaan is, komt uit de handen van ons All- In Living team. De omschrijving van de “Female touch”, treft duidelijk zijn doel. We zijn dan ook erg trots op dit artikel en de aandacht waarmee dit stuk geschreven is.

Female Touch
Was ooit een betrouwbare huis, tuin en keukenzaken-Cessna, deze PH-DRK uit 2002. Kan in die hoedanigheid als Citation Excel negen pax en twee crewmembers comfortabel over dik 3.400 km vervoeren, bij een cruise speed van 814 km/h. Toestel behoorde ooit tot de boedel van Dirk Scheringa’s DSB Bank, maar werd daaruit in 2012 gered door Frank Vogel, die ‘m onderbracht in All-In Aviation. Vogel vond de looks van z’n pas verworven privéjet maar niks en besloot een streep te laten halen door de typisch-Amerikaanse uitstraling met notenhout en crème-lederen zetels. Kon daarvoor dicht bij huis blijven want ega Myriam Vogel-Cillekens mocht samen met collega Merel Vriend van interieurarchitectenbureau All-In Living uit Haarlem die klus gaan klaren – lees verder

 

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over