Media

Piloot en Vliegtuig – PH-DRK privéjet

Piloot en Vliegtuig – PH-DRK privéjet

Piloot en Vliegtuig is een interessante website waar alles met betrekking tot vliegtuigen voorbij komt. Zo ook de PH-DRK, met de metamorfose die wij van All- In Living hebben losgelaten op de privéjet.

PH-DRK niet alleen van buiten erg mooi
1 juni 2013
AMSTERDAM – All-In Aviation heeft nu ook interieurfoto’s vrijgegeven van de ‘gepimpte’ PH-DRK. Het vliegtuig is onderhanden genomen door Myriam Vogel-Cillekens en haar collega Merel Vriend van interieurarchitectenbureau All-In Living uit Haarlem. Voor het design aan de buitenkant tekende vervolgens nog een vrouwelijke medewerker van All-In Living: Mariette Heukels-Hesseling.
klik hier voor het complete artikel.

Bij Piloot en Vliegtuig verscheen al eerder een artikel:
SCOOP: metamorfose voor PH-DRK
22 mei 2013
SCHIPHOL – All-In Aviation is sinds mei 2012 eigenaar van de Cessna Citation Excel PH-DRK. Het bedrijf koos er vervolgens voor de privéjet om te toveren tot een zeer bijzondere verschijning binnen de zakenluchtvaart. Om dit te realiseren kreeg interieurarchitectenbureau All-In Living uit Haarlem daarbij de opdracht af te rekenen met de oubollige, typisch Amerikaanse uitstraling van een zakenjet met standaard interieur, notenhout en crème lederen stoelen.
klik hier voor het volledige artikel in Piloot en Vliegtuig

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over