Media

Haarlems Dagblad – PH-DRK privéjet

Haarlems Dagblad – PH-DRK privéjet

Haarlem is trots! Het is de thuisbasis van All- In Living niet ontgaan dat deze designers opnieuw een enorme prestatie hebben neergezet. Deze keer hebben zij ons uitgelicht in het Haarlems Dagblad met onze nieuwste aanwinst, de metamorfose van de PH-DRK, een privéjet. Zowel het interieur als het exterieur zijn voorzien van een nieuwe look.

Oubollig vliegtuig Scheringa nu stoer
Rotterdam –
Het voormalige vliegtuig van Dirk Scheringa, de PH-DRK, heeft een metamorfose ondergaan. Het oubollige interieur is vervangen door een stoere moderne inrichting. De saaie witte buitenkant is nu kleurrijk. ,,Dit toestel kan wel vier uur vliegen. Wanneer je dan als zakenman voor een behoorlijke prijs zo’n toestel huurt, wil je toch wel in een prettige huiselijke omgeving zitten. Daarom hebben we het toestel van binnen helemaal gestript en opnieuw ingericht’’, verklaart Myriam Vogel de operatie. Vogel is oprichter van het Haarlemse interieurontwerpbedrijf All-In Living. ,,Ik zat in de zorg, maar stopte daar mee toen we kinderen kregen. Toen ons huis werd gebouwd, ging de aannemer echter failliet. Ik heb toen zelf die zaken opgepakt en van het een kwam het ander. Ons bedrijf bestaat na 2,5 jaar nu uit zes medewerkers, allemaal vrouwen. We doen vooral interieurs zoals van winkels, een zorghotel in Den Haag en flexkantoren. En nu voor het eerst een vliegtuig….

Het artikel is hier terug lezen.

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over