Media

ANP Pers Support – PH-DRK privéjet

ANP Pers Support – PH-DRK privéjet

Het ANP was er snel bij, zij hadden als één van de eersten een artikel geschreven over het nieuwe uiterlijk van de PH-DRK. De privéjet waar wij van All- In Living het interieur en het exterieur van hebben ontworpen.

All-In Living voorziet PH-DRK van een compleet nieuw en uniek design
woensdag 22-05-2013 12:03
Sinds mei 2012 is All-In Aviation, de trotse eigenaar van de PH-DRK. All-In Aviation heeft er voor gekozen deze privéjet om te toveren tot een zeer bijzonder exemplaar binnen de vliegtuigbranche. All-In Aviation heeft dit project laten uitvoeren door het interieurarchitectenbureau All-In Living uit Haarlem. All-In Living heeft deze privéjet voorzien van een compleet vernieuw(en)d en uniek design, zowel in- als exterieur.

Een nieuw design voor een interieur van een businessjet is niet zo eenvoudig als het lijkt. Een goed design voor een kantoor of zorginstelling is al een vak, maar bij een businessjet heb je naast een goede match van sfeer, door kleur en materiaal, ook nog eens te maken met een zeer kleine ruimte waar alles in een mooie harmonie samen moet gaan…

Klik hier voor het volledige artikel van de PH-DRK metamorfose.

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over