Media

Algemeen Dagblad – Residence Haganum

Algemeen Dagblad – Residence Haganum

Zorghotel Residence Haganum is in april 2013 opgeleverd door All- In Living. Wij van All- In Living, hebben de voordelen van de zorg gecombineerd met die van een hotel.

Het verzorgingshuis als een chichotel
DEN HAAG • De ouderenzorg raakt in trek bij ondernemers. Investeerder Frank Vogel opende deze maand in Den Haag zijn eerste luxe voorziening. ‘Hier schuift niemand met een vlek op de kleding aan in het restaurant.’

De modelwoning lijkt zo uit Elle Wonen te komen: lichte houten vloer, goudgeborduurde kussentjes op de hagelwitte bank, designlampen, moderne kunst en hip behang.
Eigenaar van Residence Haganum, Frank Vogel – stoere, bruine veterlaarzen, casual grijsgestreept – en directeur Emile Vonk – licht jasje, jeans en bruine veterschoenen – gaan moeiteloos op in dat decor. Niet de traditionele verpleeghuisdirecteuren.

Hun Residence Haganum – dat 29 ‘hotelstudio’s’ telt – is mijlenver verwijderd van het klassieke woonzorgcentrum. ‘Elke vergelijking gaat mank,’ stelt Vonk, als hij voorgaat door het restaurant met witte bar, fonkelende kroonluchters en open keuken. Dit is het nieuwe wonen voor ouderen. Zorgvilla’s en residenties als deze schieten als paddenstoelen uit de grond. Er is behoefte aan…

lees het complete artikel in het Algemeen Dagblad.

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over