Referentie

« Terug naar overzicht

"Dankzij All-In Living komt ons mooie kantoor nu helemaal tot zijn recht."

Dankzij All-In Living komt ons mooie kantoor nu helemaal tot zijn recht.

Frans Eldering

New Fountain

Onlangs zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor. Veel groter, frisser en mooier dan ons oude kantoor. Het feit dat het groter is, leverde gelijk een probleem op. Er ontstonden lege ruimtes en het kantoor was wat kaal. Het grote gevaar is dat we toch snel aan het nieuwe kantoor gewend zijn geraakt ook al was het nog niet af. Het is er zogezegd nooit van gekomen om de finishing touch toe te passen, tot wij in contact kwamen met All-In Living. Dat wat wij niet meer zagen, zagen zij wel. Planten die eigenlijk niet meer kunnen, lege ruimtes en verkeerde kleuren.

Het werd ons al snel duidelijk dat bezoekers van ons kantoor wel zien wat wij niet meer zagen en dat het tijd was om hier iets aan te doen. Binnen twee weken ontvingen we van All-In Living een plattegrond van de voorgestelde indeling van ons kantoor en een shoppinglist met grotere en kleinere items om ons kantoor mee aan te kleden. Alles keurig binnen het vooraf gestelde budget. Eigen idee├źn waren ook nog welkom en als we wilden konden we bellen of mailen met vragen om te checken of bepaalde items wel of niet moesten worden gekocht. Dank zij All-In Living komt ons mooie kantoor nu helemaal tot zijn recht. Dank jullie wel! Heel veel dank hiervoor.

| Volgend referentie »

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over