Blog

« Terug naar overzicht

Pasen 2016

Pasen 2016

Eind deze maand is het al zover; Pasen! Zijn wij de enige, of lijkt het dit jaar sneller te gaan dan anders?! All-In Living brengt jullie natuurlijk graag op de hoogte van de Paas- trends voor 2016. Dit jaar wordt er bijzonder weinig geknutseld en des te meer genoten van goed gezelschap. Wat betreft de paas decoratie van je interieur; keep it simple! Zoals ons moodboard laat zien ben je er al met een paar marmer-print eitjes op een schaal of dienblad. Een paar mooie bloesemtakken in een simpele vaas (of op de muur geplakt zoals je op de foto ziet, kan best voor een paas-weekend). Dit geeft je interieur niet alleen een instant paasgevoel, maar je haalt ook meteen het voorjaar in huis. Ok, voor zover je interieur, maar wat te doen met Pasen?!

Misschien knutselen we dit jaar dan niet zoveel Paas artikelen voor je interieur, maar we staan des te meer te freubelen in de keuken. De brunch is namelijk hot en daarbij mag je flink uitpakken. Deze vorm van laat ontbijten/ vroeg lunchen is de ideale gelegenheid om je mooiste tafellinnen uit de kast te trekken en je familie en vrienden een overheerlijke brunch voor te schotelen. Het voordeel van de brunch is dat de twaalf tegen die tijd echt wel in de klok zit, dus een lekkere cocktail mag absoluut geserveerd worden. En daar kan je design- wise natuurlijk ook weer mee uitpakken, want een tropisch kleurtje in een glas ziet er al gauw mooi uit.  En wat vinden jullie van de suikerspin- Paaseitjes?! Houd het kleurschema van de tafelschikking en de food-styling in pasteltinten gecombineerd met veel wit, Pasen is dit jaar nogal minimalistisch. Dan rest er tot slot alleen nog maar het grote genieten 😉

« Vorig artikel | Volgend artikel »

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over