Blog

« Terug naar overzicht

Zaha Hadid ontwerpt het interieur voor een kunstzinnig restaurant

Zaha Hadid ontwerpt het interieur voor een kunstzinnig restaurant

De Londense interieur architect Zaha Hadid heeft onlangs voor het eerst een restaurant geopend dat door haar is ontworpen.

Het restaurant, genaamd ‘Het Magazine’ is een nieuwe onderneming als toevoeging aan de Serpentine Sackler Gallery. Het interieur, de keuken, de bar en de structuur bestaande uit organische vormen zijn allemaal ontworpen door Zaha Hadid. In het restaurant worden Japanse gerechten geserveerd door Chef-kok Oliver Lange’s. Kortom, geheel naar het hart van de All-In Living meiden!

Tafels zijn gepositioneerd rond de sculpturale kolommen uitstrekt naar beneden van ovale dakramen. Gasten kunnen door de glazen muren genieten van het uitzicht op de omliggende tuin.

De Serpentine Sackler Gallery geeft nieuw leven aan het Magazine. De locatie is een voormalig buskruit winkel uit 1805, gelegen op vijf minuten lopen van de Serpentine Gallery aan de noordzijde van de Serpentine Bridge in de stad Kensington.

Uiteraard is All-In Living weer groot fan van dit te gekke project!

« Vorig artikel | Volgend artikel »

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over