Blog

« Terug naar overzicht

De Sloveense interieurontwerper Nika Zupanc ontwerpt voor Dior

De Sloveense interieurontwerper Nika Zupanc ontwerpt voor Dior

Nika Zupanc is gevraagd om een stuk voor Dior Esprit te creëren voor de Miss Dior tentoonstelling. De ontwerper gebruikt de essay uit 1929 ‘A Room Of One’s Own’ van de modernistische schrijfster Virginia Woolf’s als uitgangspunt voor een klein paviljoen, dat een drager van de Miss Dior parfum kan gebruiken om in te schrijven. De aanleiding tot het idee van dit paviljoen is ontstaan vanuit de gedachte aan een eenzame zeepbel, de perfecte locatie voor dromen.

De ontwerper integreerde Miss Dior motieven zoals de boeg, de lichtroze kleur en het rooster patroon in de componenten van de onderneming. De doorschijnend roze gordijnen die bij de entree sluieren hebben de identieke kleur als de parfum vloeistof. Deze komen overeen met de roze metalen poten van de stoel. De lamp is van het Nederlandse merk Moooi en hang hier in de cooper roze editie. Wij zijn in elk geval groot fan van dit ontwerp!

« Vorig artikel | Volgend artikel »

Blijf op de hoogte van design nieuws

In onze maandelijkse nieuwsbrief houden we u graag op de hoogte van de laatste designtrends, styling adviezen en handige DIY tips:

Contact

Wilt u ook een spraakmakend interieurdesign? Bel dan 023 - 7600 650 of vul onderstaand formulier in.

Wij zijn u graag van dienst!

[contact-form-7 id="204" title="Contact form 1"] 023 - 7600 650

Lees meer op ons blog over